23.11.2015 15.00

Helluntaikirkon puheenjohtaja vaihtumassa

Suomen Helluntaikirkon hallitus saa uuden puheenjohtajan.

Kiitokset Pekka!

Kuusi vuotta hallituksen jäsenenä ja viisi vuotta puheenjohtajana toimineen turkulaisen Pekka Havupalon hallituskaudet tulivat täyteen, ja hänen tilalleen hallituksen jäseneksi valittiin Markku Tuoriniemi Turusta. Hallituksesta jäi pois myös Kimmo Mantsinen Joensuusta, ja hänen tilalleen valittiin joensuulainen Eero Haarala. Myös varapuheenjohtajana toiminut tamperelainen Petteri Arasalo jäi hallitustyöskentelystä pois, ja hänen tilalleen valittiin Usko Katto Tampereelta. Muilta osin hallitus säilyi ennallaan.

Jyväskylän Helluntaiseurakunta oli isäntänä Suomen Helluntaikirkon syyskokoukselle 14. 11. Uusi hallitus pitää järjestäytymiskokouksensa tammikuussa, jolloin tehdään valinnat uudeksi puheenjohtajaksi ja varapuheenjohtajaksi.

Helluntaikirkko lausuu lämpimät kiitokset Pekka Havupalolle hänen palvelutehtävästään vaativassa työssä!

Esko Matikainen
Suomen helluntaikirkon toiminnanjohtaja