23.9.2015 13.00

Maahanmuuttajatyön kartoitus Suomen Helluntaiseurakunnille

Maahanmuuttajatyön kartoitus Suomen helluntaiseurakunnissa Maahanmuuttajien määrä on kasvanut Suomessa 1990 – luvun alusta alkaen melko voimakkaasti, ja viime päivien turvapaikanhakijoiden tulva on tuonut heitä lukuisille paikkakunnille. Uusi, ennennäkemätön tilanne on avannut myös seurakunnille monenlaisia mahdollisuuksia. Seurakuntien tekemästä maahanmuuttajatyöstä ei kuitenkaan ole systemaattista tietoa.

Suomen Helluntaikirkon yhteydessä toimii maahanmuuttajatyöryhmä, jonka tehtävänä on rohkaista, tukea ja kouluttaa seurakuntia toimimaan maahanmuuttajien parissa.

Tämän kyselyn tarkoituksena on kartoittaa helluntaiseurakunnissa tehtävän työn laajuutta ja mahdollisia koulutustarpeita sekä luoda kattava työtä tukeva verkosto.

Pyydämme ystävällisesti vastaamaan sähköisesti oheisesta linkistä mahdollisimman pian tai viimeistään 10.10.2015.

Linkki kyselyyn:

Esko Matikainen                                                      Timo Kekolahti

HElluntaikirkon toiminnanjohtaja                                          Maahanmuuttajatyöryhmän pj.