19.1.2016 14.00

Helluntaikirkon uusi hallitus järjestäytyi

Usko Katto on Helluntaikirkon hallituksen uusi puheenjohtaja.

Helluntaikirkon hallituksen kokouksessa 16.1.2016 Tampereella valittiin uusi puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja sekä hallituksen taloudenhoitaja. Lisäksi valittiin erikseen hallituksen työvaliokunnan puheenjohtaja.

Hallitus valitsi toimintavuodeksi 2016 Usko Katon puheenjohtajaksi ja Timo Tikan varapuheenjohtajaksi. Timo Tikka toimii samalla hallituksen taloudenhoitajana.

Hallituksen työvaliokunnan puheenjohtajaksi valittiin Helluntaikirkon toiminnanjohtaja Esko Matikainen. Muita työvaliokunnan jäseniä ovat Usko Katto, Timo Tikka ja Eero Haarala.

Sihteeri Sirpa Matikainen osallistuu kutsuttuna työvaliokunnan kokouksiin.

Suomen Helluntaikirkon hallituksen jäsenet vuonna 2016:

Usko Katto pj., Timo Tikka varapj., Eero Haarala, Petri Himanen, Armi Hintikka, Aulis Koponen, Petri Mäkilä, Hannu Orava, Timo Syrjälä, Iiris Talka, Markku Tuoriniemi ja Tino Varjola.

Toiminnanjohtaja Esko Matikainen osallistuu hallituksen työskentelyyn.