Juhannuskonferenssi ja korona?

Suomen hallitus on tällä viikolla julistanut maahan poikkeusolosuhteet 13.4. asti, mikä muun muassa rajoittaa julkiset kokoontumiset enintään 10 henkilöön. Hallituksen aiempi linjaus ja AVI:n ohjeistus yli 500 hengen yleisötilaisuuksien kieltämisestä on edelleen voimassa toukokuun loppuun asti.

Koska viranomaisten puolelta ei ole tullut määräystä siirtää toukokuun jälkeisiä suurtapahtumia, Juhannuskonferenssin suunnittelu jatkuu ennallaan. Samaan aikaan Ison Kirjan varautumisryhmä yhdessä konferenssin operatiivisen johtoryhmän kanssa tekee kuitenkin varautumissuunnitelmaa erilaisin skenaarioin. Tässä vaiheessa Juhannuskonferenssia ei siis ole peruttu eikä siirretty.

Konferenssin teemana on ”Rukous”. Tarkemmat tiedot osoitteessa: www.juhannuskonferenssi.fi.

Marko Halttunen
Konferenssikeskuksen johtaja

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print