Uusia koronarajoituksia Uudellamaalla

Etelä-Suomen aluehallintovirasto (AVI) ja pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä päättivät perjantaina uusista koronarajoituksista ja -suosituksista Uudellemaalle. Rajoitukset tulevat voimaan maanantaina 23.11.2020.

AVI:n tiedotteen voi lukea tästä >

Helluntaikirkon puolesta haluamme olla mukana rajoittamassa koronan leviämistä noudattamalla suosituksia toiminnassamme. Rajoitusten mukaan yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ovat kiellettyjä. Vaikka tämä ei suoraan rajoittaisi uskonnollisten yhdyskuntien jumalanpalveluksia, suosittelemme vahvasti samojen rajoitusten noudattamista myös seurakunnissa.

Pääkaupunkiseudulla useat seurakunnat ovat jo tehneet ratkaisuja jumalanpalvelusten suhteen. Niistä voit lukea mm. näistä linkeistä:

Saalem.fi >
Espoon Helluntaiseurakunta >