Korona: Rajoitukset ja rokotteet

Rokotukset:

Koronapandemia ei ole vielä ohi, ja se aiheuttaa monille inhimillistä kärsimystä ja myös pelkoa. Olemme helluntaiseurakunnissa pitäneet kiinni viranomaisten määräyksistä ja suosituksista, joilla pyritään rajoittamaan taudin leviämistä. Toivoa on herättänyt nopea koronarokotteiden kehittäminen, ja ensimmäiset rokotteet ovat tulossa Suomeen heti joulun jälkeen.

Koronarokotetta vastaan on kuultu myös kriittisiä ääniä, ja rokottamisvastaisuutta on perusteltu jopa Raamatun teksteillä. On kuitenkin hyvin vastuutonta ja vaarallista väittää, että koronarokotteen ottaminen olisi Raamatun opetuksen vastaista tai osa sielunvihollisen suurta eksytystä. Päin vastoin lääketieteen saavutuksista on nyt syytä kiittää Jumalaa, ja toimia tässäkin terveysviranomaisten ohjeiden mukaan.

Kokoontumisrajoitukset

Helluntaikirkon puolesta haluamme olla mukana rajoittamassa koronan leviämistä noudattamalla viranomaisten suosituksia toiminnassamme. Vaikka kaikki määräykset eivät suoraan rajoittaisi uskonnollisten yhdyskuntien jumalanpalveluksia, suosittelemme vahvasti samojen rajoitusten noudattamista myös helluntaiseurakunnissa.

Uusimman THL:n tiedotteen voit lukea tästä>

Monet seurakunnat ovat päivittäneet korona-tilanteen vaikutuksia toimintaansa. Näistä esimerkkejä löytyy mm. näistä linkeistä:

Saalem.fi >
Espoon Helluntaiseurakunta >