Helluntaikirkon hallitus järjestäytyi

Helluntaikirkon hallitus kokoontui järjestäytymiskokoukseen 12.1.2021 – ajan tavan mukaan zoom-etäyhteydellä. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin pastori Helena Korhonen Lappeenrannan helluntaiseurakunnasta ja varapuheenjohtajaksi pastori Kauko Uusila Oulun helluntaiseurakunnasta. Helluntaikirkon yhdyskuntajärjestyksen mukaan hallituksen puheenjohtaja toimii Suomen Helluntaikirkon johtajana.

Hallitus valitsee keskuudestaan puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja muut toimihenkilöt vuodeksi kerrallaan. Hallituksen taloudenhoitajana jatkaa Markku Tuoriniemi ja sihteerinä toiminnanjohtaja Esko Matikainen.

Hallituksen työvaliokunnan puheenjohtajana jatkaa Esko Matikainen. Muut jäsenet ovat Helena Korhonen, Hannakaisa Shehu, Markku Tuoriniemi ja Kauko Uusila. Työvaliokunnan sihteerinä toimii Sirpa Matikainen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print