Suomen Helluntaikirkon vuosikokous 10.9.2021 Seinäjoella

Suomen Helluntaikirkon hallitus päätti kokouksessaan 27.5.2021, että vuosikokous pidetään 10.9.2021 klo 12 Seinäjoen Helluntaiseurakunnassa, os. Vellamonrinne 1, Seinäjoki.

KÄSITELTÄVÄT ASIAT

1. Yhdyskuntajärjestyksen 4 §:n mukaiset asiat
  2. Seurakuntien tukimaksun määrittäminen alustavan talousarvion mukaisesti
  3. Hyvä Sanoma ry:n yhdistymissuunnitelma Suomen Helluntaikirkkoon
  4. Yhdyskuntajärjestyksen sääntömuutokset:
    • etäosallistuminen yhdyskunnan kokouksiin etäyhteydellä
    • seurakunnan edustajan äänimäärä yhdyskunnan kokouksessa

VUOSIKOKOUSASIAKIRJAT

Vuosikokousasiakirjat saapuvat postitse jäsenseurakuntiin kuukautta ennen kokousta. Asiakirjat on saatavana myös Helluntaiseurakuntien intranetistä http://www.helluntaikirkko.fi/intranet
Seurakuntien intranettiin kirjautumiseen tarvitset seurakunnan kirjautumistunnuksen ja salasanan. Seurakuntien vanhimmistojen puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat voivat pyynnöstä saada pääsyn intranettiin. Tarvittaessa ota yhteys sähköpostilla osoitteeseen toimisto@helluntaikirkko.fi

VUOSIKOKOUSPÄIVÄN OHJELMA:

09.00 – 11.00 Helluntaikirkon hallituksen kokous
11.00 – 12.00 Omakustanteinen lounas lähiravintoloissa
12.00 – 15.00 Helluntaikirkon vuosikokous

VUOSIKOKOUSEDUSTAJAT

Suomen Helluntaikirkon jäsenseurakunnat voivat valtuuttaa yhden edustajan aina alkavaa 300 jäsentä kohden. Näin jokaisella seurakunnalla on vähintään yksi edustaja. Laskentaperusteena käytetään edellisen vuoden lopussa seurakunnan rekisterissä ollutta jäsenmäärää.
Kokoukseen voivat osallistua jäsenseurakuntien valtuuttamat edustajat, kaikkien helluntaiseurakuntien työntekijät, vanhimmat ja muut seurakunnan lähettämät henkilöt sekä HYRY-yhteisöjen edustajat.

ILMOITTAUTUMINEN

Jokaisen vuosikokoukseen osallistujan on rekisteröidyttävä ennakkoon nettilomakkeella. Lisäksi kokouspaikalla on ilmoittauduttava läsnä olevaksi, jolloin jaetaan myös äänestyslipukkeet. Ilmoittautuminen tästä.

Ilmoittautuminen on tehtävä viimeistään maanantaina 6.9.2021.

VALTAKIRJA

Helluntaikirkon jäsenseurakuntien valtuuttamien edustajien tulee lähettää seurakuntansa valtakirja ennakkoon joko skannattuna sähköpostilla toimisto@helluntaikirkko.fi tai kirjepostina. Valtakirjojen on oltava Helluntaikirkon toimistossa perillä viimeistään maanantaina 6.9.2021. (Huom! Kirjepostin saapuminen voi kestää jopa 5 työpäivää)
Valtakirjan allekirjoittaa joku seurakunnan virallisista nimenkirjoittajista: vanhimmiston puheenjohtaja, varapuheenjohtaja tai muu PRH:lle ilmoitettu nimenkirjoittaja.

ETÄOSALLISTUMINEN

Vuosikokousta voi seurata ja osallistua puheenvuoroihin myös etäyhteydellä. Etäosallistujia ei kuitenkaan voida katsoa kokouksen virallisiksi osallistujiksi, eivätkä he voi käyttää äänioikeutta.
Osallistuminen etänä tapahtuu Zoom-yhteyden kautta. Järjestelmä toimii joko nettiselaimella tai ilmaiseksi ladattavalla ohjelmalla. Yhteys toimii sekä tietokoneella että matkapuhelimella. Ilmoittautuneille lähetetään ohjeet, osallistumislinkki ja salasana viimeistään kokousta edeltävänä päivänä.
Kokouksen alussa annetaan etäosallistujille ohjeet puheenvuorojen pyytämisestä.
Kokous myös tallennetaan Zoom-järjestelmässä pöytäkirjan tarkistamista varten.

TERVETULOA

Suomen Helluntaikirkon hallitus toivottaa kaikkien helluntaiseurakuntien työntekijät ja vanhimmat tervetulleiksi osallistumaan vuosikokoukseen.

Joensuussa 27.5.2021

Suomen Helluntaikirkon hallitus