Kaikkien kansojen koti – vahvistetaan verkostoja

Helluntaikirkon monikulttuurisuustoimikunta järjestää seurakuntien johtoa ja vapaaehtoistyöntekijöitä kokoavan päivän. Pohdimme yhdessä eri kieliryhmien integroitumista seurakunnan toimintaan ja mahdollisten omakielisten seurakuntien tarvetta. Arvioimme vuoden 2015 laajamittaisen maahanmuuton jälkeen seurakunnissa tapahtunutta kehitystä. Keskustelemme myös kansainvälisten opiskelijoiden tavoittamisesta.

Kolmella paikkakunnalla yhtä aikaa ja osittain etänä pidettävän tapahtuman tarkoituksena on ensisijaisesti vahvistaa yhteistyötä seurakuntien kesken. Kokoonnumme Oulun, Tampereen ja Salon helluntaiseurakunnissa.

Ilmoittaudu mukaan 8.11. mennessä.

Ilmoittaudu tästä linkistä:

Tutustu tietosuojaselosteeseen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print