Kaikkien kansojen koti – vahvistetaan verkostoja

Helluntaikirkon monikulttuurisuustoimikunta järjestää seurakuntien johtoa ja vapaaehtoistyöntekijöitä kokoavan päivän. Pohdimme yhdessä eri kieliryhmien integroitumista seurakunnan toimintaan ja mahdollisten omakielisten seurakuntien tarvetta. Arvioimme vuoden 2015 laajamittaisen maahanmuuton jälkeen seurakunnissa tapahtunutta kehitystä. Keskustelemme myös kansainvälisten opiskelijoiden tavoittamisesta.

Kolmella paikkakunnalla yhtä aikaa ja osittain etänä pidettävän tapahtuman tarkoituksena on ensisijaisesti vahvistaa yhteistyötä seurakuntien kesken. Kokoonnumme Oulun, Tampereen ja Salon helluntaiseurakunnissa.

Ilmoittaudu mukaan 8.11. mennessä.

Ilmoittaudu tästä linkistä:

Tutustu tietosuojaselosteeseen:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print