Tiedote 3.8.2022

Aurinkoinen tervehdys!

Toivottavasti te ja seurakuntanne olette saaneet levätä. Lomakauden aikana monet ovat tavoittaneet ”kadonneita” seurakuntalaisia ja ulkopuolisia. Kesä on evankelioinnin kannalta hyvää aikaa. Myös leirit ovat näyttäneet jälleen vahvuuttaan. Lasten ja nuorten tavoittamisen ohella leirit rakentavat seurakuntayhteyttä.
Nyt useimpien katseet ovat jo syyskaudessa. Syyskaudesta tuleekin erittäin mielenkiintoinen. Se löytyi -missio ravistelee hengellisesti varmasti koko maatamme. Missioon on tähän mennessä ilmoittautunut mukaan jo yli 140 helluntaiseurakuntaa.
Kokosimme mission lisäksi muutamia muita ajankohtaisia asioita huomioitavaksenne.

Siunaavin terveisin,
Janne Lahti

Se löytyi -missio – viimeinen mahdollisuus osallistua

Missio käynnistyy 19.9. ja jatkuu 16.10.2022 saakka. Medianäkyvyyden, tapahtumien ja erilaisten aktiviteettien valmistelu seurakunnissa jatkuu. Mission osallistumismaksuun kuuluvat ja erikseen missiokaupasta ostetut oheistuotteet lähtevät maanantain 8.8. jälkeen painoon, joten siihen asti on seurakunnalla aikaa ilmoittautua ja hyödyntää missiomateriaali täysimääräisenä. Viimeinen valtakunnallinen missioon valmistama etäkoulutus järjestetään lauantaina 3.9.2022.
Jos jokin seurakunnista haluaa vielä loppumetreillä mukaan missioon, onnistuu se olemalla nopeasti yhteydessä Mika Korkattiin, puh 040 588 9900 tai mika.korkatti@helluntaikirkko.fi. Lisätietoa: www.missio2022.fi

Webinaarit seurakuntien työntekijöille käynnistyvät

Syksyn ensimmäinen webinaari järjestetään torstaina 25.8.2022 kello 13–14, ja webinaarit jatkuvat siitä aina kahden viikon välein (parillisilla viikoilla). Kutsulinkit ja aiheet pyritään lähettämään muutamaa päivää aikaisemmin.
Jos sinulle ei ole tullut aiemmin webinaarilinkkiä, lähetä nimesi ja puhelinnumerosi postituslistallemme tällä lomakkeella. Samalla lomakkeella voit myös esittää aihetoiveita tuleville webinaareille.

Seurakuntavierailuja

Teemme ja organisoimme seurakuntavierailuja eri teemoilla rukousiltoihin, jumalanpalveluksiin, seurakuntapäiviin yms. Vierailut voivat olla myös koulutus- tai keskusteluluonteisia ja sisältää vaikkapa vanhinten tapaamisia.
Aiheitamme ovat muun muassa: Valloittava seurakunta -strategia, Se löytyi -missio, Koulutyö ja sen kehittäminen, Vapaaehtoistyön ja -työntekijöiden hyvinvointi (Valloittava seurakunta -strategia), Vankilalähetystyö ja sen tulokset tutuksi, Evankeliointiin innostaminen / kouluttaminen, Monikulttuurisuuden huomioiminen ja kehittäminen seurakunnassa, Diakoniatyön vahvistaminen (elintarvikeapu, vammaispalvelu, yksinäisyys-ystäväpalvelu), Uusien seurakuntien istuttaminen, Helluntaiherätyksen esittely, Helluntaikirkon esittely, Uskonnolliseen yhdyskuntaan liittyminen.
Vierailuasioissa ota yhteyttä suoraan henkilöstöömme. Yhteystiedot löytyvät täältä.

Helluntaiseurakuntien syyspäivät 6.–8.10.2022

Syyspäivät järjestetään Tampereen helluntaiseurakunnassa. Tämän vuoden teemaksi on valittu Uskallamme yhdessä – mitä seurakuntamme ovat valmiita tekemään uudistuakseen. Ilmoittautuminen edullisimmilla osallistumismaksuilla täytyy tehdä 11.9. mennessä.
Päivistä on lähetetty seurakuntiin tiedotteet ja keskeiset asiat löytyvät linkistä: https://www.syyspaivat.info/

Valtakirjojen uusiminen monille ajankohtaista

Ensimmäiset työntekijöiden valtakirjat otettiin käyttöön vuonna 2016. Ensimmäisenä käyttöön otettujen valtakirjojen voimassaolo päättyy tämän vuoden lopussa. Valtakirjan vanheneminen merkitsee myös vihkimisoikeuden päättymistä. Valtakirjojen uusimiseksi järjestetään koulutus Syyspäiviä edeltävänä päivänä Tampereella 5.10.2022.
Lue lisää valtakirjan uusimisesta ja ilmoittaudu mukaan

Seniorityöntekijöiden huomioiminen

Monet seurakunnat ovat jo lähettäneet rahalahjansa seniorityöntekijöiden huomioimiseksi ja virkistyspäivien järjestämiseksi. Kiitos teille. Joidenkin seurakuntien lahja kuitenkin vielä puuttuu. Asia on tärkeä, sillä virkistyspäivät käynnistyvät jo ensi viikolla. Virkistyspäivien lisäksi lähetämme kaikille senioreille myös joulumuistamiset sekä muistamme heitä merkkipäivinä. Pyydänkin teitä tarkistamaan, että rahalahjanne on lähetetty.
Aiheesta tarkemmin 9.5.2022 lähetetystä uutiskirjeessä

Muita ajankohtaisia aiheita