Valtakirjojen uusiminen ja täydennyskoulutus

Sähköinen valtakirjahakemus valmis. Linkki hakemukseen tämän uutisen lopussa.

Työntekijöiden valtakirjat ovat olleet käytössä kohta viisi vuotta. Ensimmäiset myönnettiin loppuvuodesta 2016, ja vuosi 2017 oli siirtymäkausi, jonka aikana valtakirjan myöntämisperusteet painottuivat enemmän työkokemukseen. 

Valtakirja on voimassa kerrallaan viisi (5) vuotta, ja vuoden 2022 lopussa noin 200 valtakirjan voimassaolo päättyy, ellei valtakirjaa uusita. Vihkimisoikeus on liitetty valtakirjoihin, joten valtakirjan päättyessä myös vihkimisoikeus poistuu.

Miten valtakirja uusitaan?

Ilmoittautuminen:

Valtakirjan uusimista varten on käytävä yhden iltapäivän mittainen täydennyskoulutus, joka tapahtuu Syyspäiviä edeltävänä keskiviikkona 5.10.2022 klo 15.30–19.00 Tampereen Helluntaiseurakunnassa. Täydennyskoulutukseen voi osallistua myös etäyhteydellä.

  • Täydennyskoulutukseen on ilmoittauduttava etukäteen viimeistään viikko ennen koulutusta. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen tämän uutisen lopussa. Täydennyskoulutuksen ilmoittautumislinkki löytyy myös Helluntaikirkon nettisivuilta kohdasta: Seurakuntien palvelusivut.

Valtakirjan uusimishakemus:

  • Valtakirjan uusimista varten täytetään sähköinen hakemuslomake, joka on lähetetty kaikille, joita asia koskee. Hakemuslomake löytyy myös syyskuusta alkaen Helluntaikirkon nettisivuilta kohdasta ”Seurakuntien palvelusivut”.
  • Hakemuslomakkeet on täytettävä ja allekirjoitettava 31.10.2022 mennessä, jotta valtakirjatoimikunta ehtii käsitellä kaikki hakemukset ennen vuoden vaihdetta. Valtakirjatoimikunta käsittelee hakemukset kokouksessaan 7.11.2022.
  • Täytetty hakemus lähetetään Helluntaikirkon toimistosta sähköisesti allekirjoitettavaksi hakijalle.
  • Hakemuksen allekirjoittaa sekä valtakirjan haltija että hänen kotiseurakuntansa vanhimmiston edustaja, eli johtava pastori, vanhimmiston puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja. Omaa hakemustaan ei voi itse allekirjoittaa seurakunnan puolesta, vaan sen tekee aina joku toinen vanhimmiston edustaja. Allekirjoittaminen tapahtuu sähköisesti.
  • Tarvittavat liitteet lähetetään sähköpostitse valtakirjat@helluntaikirkko.fi
  • Uusimisen hinta on 100 €, josta lähetetään lasku antamaasi laskutusosoitteeseen.

>> Ilmoittautuminen täydennyskoulutukseen on päättynyt!

>> Linkki valtakirjahakemukseen

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print