TUTUT PUHEENJOHTAJAT JATKAVAT

Helluntaikirkon hallitus järjestäytyi vuoden ensimmäisessä kokouksessaan Tampereella perjantaina 13.1.2023. Hallituksen puheenjohtajaksi ja samalla Helluntaikirkon johtajaksi valittiin Oulun Helluntaiseurakunnan johtava pastori Kauko Uusila sekä varapuheenjohtajaksi Tampereen helluntaiseurakunnan pastori Hannakaisa Shehu. Alkanut toimikausi on molemmille toinen peräkkäinen.

Hannakaisa Shehu (varapuheenjohtaja) ja Kauko Uusila (puheenjohtaja) jatkavat Helluntaikirkon hallituksessa puheenjohtajina.

Hallitus nimesi työvaliokunnan, joka valmistelee hallituksen kokouksia. Työvaliokuntaa johtaa Hannakaisa Shehu ja työskentelyyn osallistuvat Kauko Uusila, toiminnanjohtaja Esko Matikainen, HS-palvelujen johtaja Janne Lahti, niin ikään uudelle kaudelle nimetty taloudenhoitaja Petri Merisaari sekä hallituksen puolivuotiskaudeksi valittu sihteeri Ari Kattainen.

Hallituksen tämän vuoden asialistalla on useita merkittäviä aiheita kuten Helluntaikirkon johtajan valintamenettelyn uudistaminen sekä Hyvä Sanoma ry:ltä siirtyneen varainhankinnan yhteensovittaminen. Laajentuneen toiminnan myötä Helluntaikirkon rooli palvella kaikkia seurakuntia ja koko herätysliikettä korostuu ja se vaikuttaa myös hallitustyöskentelyssä.

Janne Lahti

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print