Web-graafikko

Suomen Helluntaikirkko palvelee laajalla toiminnallaan Suomen kaikkia helluntaiseurakuntia ja on yhteysorganisaatio seurakuntien useille yhteisille toiminnoille ja tapahtumille. Suomen Helluntaikirkon toimintaa ohjaa ja innoittaa vuonna 2021 helluntailiikkeessä yhdessä laadittu Valloittava seurakunta -strategia. Helluntaikirkon keskeinen voimavara kattavan seurakuntakentän lisäksi on laaja vapaaehtoistoimijoiden verkosto, jonka sydän palaa evankelioinnin, diakonian sekä lapsi- ja nuorisotyön tukemiselle.

Helluntaikirkon toiminnan laajenemisen myötä on nykyiset verkkosivut uudistettava. Haemme nyt Suomen Helluntaikirkon verkkosivujen ilmeen ja käytettävyyden suunnitteluun 

osaavaa web-graafikkoa

Tehtävä kestää uuden sivuston julkaisuun saakka. Yhteistyötä jatketaan mielellään myös sen jälkeen. 

Web-graafikolta odotamme graafisen osaamisen ja visuaalisten taitojen lisäksi WordPress-alustan tuntemusta sekä ymmärrystä ja näkemystä verkkosivustojen suunnittelusta ja esimerkiksi varainhankinnan linkittämisestä sivustolle. Emme odota sinulta koodauksen osaamista, mutta sen ymmärtäminen katsotaan ehdottomasti eduksi.  

Kiinnostuitko tarjoamaan osaamistasi? 

Lähetä vapaamuotoinen esittely itsestäsi ja osaamisestasi viimeistään 10.3.2023 osoitteeseen anna-maija.kalliokoski@helluntaikirkko.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Lahti, puh. 0400 444 804, janne.lahti@helluntaikirkko.fi. 

Lue lisää Suomen Helluntaikirkosta: https://helluntaikirkko.fi

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print