Korkeimman suojassa – Juhannuskonferenssi 22.–25.6.2023

Hei, Sinä!

Juhannuskonferenssi tarjoaa entistä laajemman ja kokonaisemman näköalan koko helluntailiikkeeseen. Laajempi näköala auttaa löytämään paremmin oman paikkansa tässä upeassa kokonaisuudessa. Älä seuraa sivusta kuin jalkapallo-ottelua. Tule ja löydä paikkasi Jumalan valtakunnan joukkueessa ja suunnitelmassa. Tervetuloa!


Janne Lahti

Hyvä Sanoma -palvelujen johtaja

Helluntaiherätyksen Juhannuskonferenssi alkaa pian Keuruulla Isossa Kirjassa

Myös Helluntaikirkko osallistuu konferenssiin: nähdään Missioteltan osastollamme, Konffa-areenalla ja Juhlateltassa!
Tutustu jo etukäteen, missä kaikkialla olemme mukana konferenssissa (klikkaa kuvaa).

Yksi konferenssin kohokohdista on Gospel Power -missiojuhla, joka käynnistyy lauantaina klo 19 Juhlateltassa. Musiikkiin ohjaa Gospel Power feat. Susan, ja puheen pitää Marko Selkomaa. Illan järjestävät yhteistyönä Helluntaikirkko ja Gospel Power.

Juhannuskonferenssin KOKO OHJELMAN ja tiedotteet löydät nettisivulta >> Juhannuskonferenssi 2023.

Konferenssi-isännän tervehdys:

Tervetuloa Juhannuskonferenssiin 2023!

On ilo toivottaa sinut tervetulleeksi Juhannuskonferenssiin Isoon Kirjaan. Konferenssi täyttää Ison Kirjan maaperällä jo 30 vuotta. Tällä kertaa tapahtuman teemana on Psalmista 91 nouseva ajankohtainen sanoma ”Korkeimman suojassa”.

Ison Kirjan vihkiäiskonferenssia 1993 vietettiin hyvin erilaisessa maailmantilanteessa. Kylmä sota, jonka aikana pelättiin kolmatta maailmansotaa, oli päättynyt vuosikymmen vaihteessa. Lamasta huolimatta ilmassa oli toiveikkuutta. Ovet Itä-Eurooppaan olivat avautuneet, ja entisissä itäblokin maissa koettiin uuden vapauden myötä myös hengellistä herätystä. Myös Iso Kirja -opistolla 1990- luvun puolivälissä nähtiin ennätyksellisen suuri joukko innokkaita opiskelijoita, jotka hakeutuivat eri kursseille.

Viimeisen vuoden aikana olemme palanneet kylmän sodan tunnelmiin, ja uutisiin on noussut jälleen pelko jopa kolmannesta maailmansodasta järkyttävän Ukrainan sodan seurauksena. Myös Suomi hakee uutta asemaansa muuttuneessa turvallisuuspoliittisessa tilanteessa.

Juhannuskonferenssissa haluamme julistaa ja muistuttaa tärkeimmästä turvasta, joka on ”Korkeimman suojassa” ja Kristuksessa, kuoleman ja pahan vallan voittajassa.

Viime kesänä pystyimme järjestämään konferenssin kahden koronavuoden jälkeen, mutta vielä tartuntatautilain väliaikaisen muutoksen voimassa ollessa. Tänä kesänä tapahtumiin ei onneksi ole kohdistumassa vastaavanlaisia rajoituksia. Siksi onkin hienoa toivottaa tervetulleeksi juhlille niin lapsiperheet, nuoret, nuoret aikuiset kuin myös seniorikansalaiset. Konferenssin ohjelma- ja palvelutarjonnassa on jälleen runsas kattaus kaikkien tarpeisiin.

Tänä kesänä ohjelman erityispiirteinä ovat muun muassa Avainmedia-lähetysjärjestön Al Hayat -kanavan tuottama missiojuhla, Jippii-lähetysmusikaali sekä säveltäjä Lasse Heikkilän Gospel Power -yhtyeen ”resurrection” ja Simon Kyreneläinen -musikaalikonsertti ennen sunnuntain ehtoollis- ja päätösjuhlaa. Kirkkokonsertissa juhannusiltana puolestaan laulaa 50 vuotta täyttävä Braxen-kuoro.

Ison Kirjan haasteellisen taloustilanteen ja korkean inflaation takia konferenssin hintatasoa on myös jouduttu jonkin verran nostamaan. Samalla haluamme haastaa tämän vuoden ”opisto omaksi” -teemalla myös konferenssivieraita antamaan ylimääräisen lahjan opistolle tai liittymään kannattajajäseneksi, jotta myös konferenssi voi edelleen säilyä kauniilla yhteisellä alueellamme.

Etukäteen lämmin kiitos myös kaikille vapaaehtoisille, jotka ovat tulossa konferenssitalkoisiin palvelemaan eri työpisteissä – alkaen jo telttatalkoista.

Mikäli et jostain syystä pääse paikan päälle, voit seurata tapahtumaa myös hankkimalla nettipassin UskoTV:n kanavalle.

Tervetuloa mukaan!

Marko Halttunen
Konferenssi-isäntä

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print