Syyspäivät 5.–7.10.2023 helluntaiseurakuntien vastuuhenkilöille Turussa

Vuosittaiset Syyspäivät on tarkoitettu seurakuntien pastoreille, vanhimmille, diakoneille, evankelistoille, lähetystyöntekijöille ja seurakunnan muille avainhenkilöille, esimerkiksi lapsi- ja nuorisotyön johtajille sekä HYRY-yhteisöjen edustajille. Myös näiden henkilöiden puolisot ovat lämpimästi tervetulleita Turun Messukeskuksessa pidettäville päiville 5.–7.10.2023.

Pidetään huolta

Jeesus sanoo Johanneksen evankeliumissa:

”Lähettäjäni tahto on, etten kadota yhtäkään niistä, jotka hän on minulle antanut”.

Tätä tahtoa Jeesus toteutti pitämällä huolta ihmisistä, jotka Jumala hänen huostaansa uskoi. Samalla Jeesus huolehti tehtävistä, joita Jumala halusi hänen tekevän ja sisällöistä, joita Jumala halusi hänen edistävän.

Jeesuksen antaman esimerkin pohjalta Syyspäivien otsikoksi on valittu Pidetään huolta. Pidetään huolta -näkökulma värittää teemoja, joita nostamme Valloittava seurakunta -strategiasta Syyspäivien polttopisteeseen.

Nyt on aika ilmoittautua! – Osallistumishintoihin korotus 12.9. alkaen

Sitovat ilmoittautumiset hoidetaan seurakuntien tai Hyry-yhteisöjen kautta. Mahdollisuus on myös hankkia seurakunnalle katseluoikeus etäyhteydellä, samoin ulkomailla olevalle lähetille.

Kaikki tapahtuman tiedot löytyvät Syyspäivien omilta nettisivuilta. Tutustukaa järjestelyihin ohjelmaan, majoitusmahdollisuuksiin ja muihin tietoihin sekä ilmoittakaa seurakuntanne osallistujat täällä:

Lisäluettavaa: Yhteyden rakennusaineita – Pekka Havupalon kirjoitus (23.6.2023, RV-pääkirjoitus)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print