Valtakirjojen uusiminen ja täydennyskoulutus 4.10.2023

Valtakirjan täydennyskoulutus sen uusimiseksi on keskiviikkona 4.10.2023 klo 15.00-18.30 Turun Helluntaiseurakunnassa, Puistokatu 6 B, Turku.

Työntekijöiden valtakirjat ovat olleet käytössä yli viisi vuotta. Ensimmäiset myönnettiin loppuvuodesta 2016, ja vuosi 2017 oli siirtymäkausi, jonka aikana valtakirjan myöntämisperusteet painottuivat enemmän työkokemukseen. Tänä vuonna järjestetään jo toinen valtakirjojen täydennyskoulutus niiden uusimiseksi.

Valtakirja on voimassa kerrallaan viisi (5) vuotta, ja valtakirjan voimassaolo päättyy, ellei valtakirjaa uusita. Vihkimisoikeus on liitetty valtakirjoihin, joten valtakirjan päättyessä myös vihkimisoikeus poistuu. Valtakirjan päättymispäivä näkyy työntekijän saamassa valtakirjakortissa. (Jos kortissa ei ole päättymispäivää, vaan sana toistaiseksi, valtakirjakortti on voimassa eikä uusimista tarvita.)

Valtakirjat, joiden päättymipäivä on ollut 31.12.2022 voivat vielä osallistua kuluvan vuoden 2023 täydennyskoulutukseen 4.10.2023 ja hakea valtakirjan uusimista. Alla linkki täydennyskoulutukseen. Se löytyy myös Helluntaikirkon nettisivuilta ”Seurakuntien palvelusivut” alta.

Valtakirjan uusimiseksi (5 vuotta voimassa) on käytävä yhden iltapäivän mittainen täydennyskoulutus ja tehtävä valtakirjan uusimishakemus valtakirjatoimikunnalle. Täydennyskoulutukseen voi osallistua myös etäyhteydellä. Koulutuksen hinta on 100 euroa, mistä lähetetään lasku antamaannelaskutusosoitteeseen. (Hinta sisältää siis koulutuksen, hakemuksen ja kortin)

Valtakirjan uusimishakemus:

Valtakirjan uusimista varten täytetään sähköinen hakemuslomake, jonka linkki on lähetetty kaikille, joita asia koskee. Helluntaikirkon nettisivuilta kohdasta ”Seurakuntien palvelusivut”. Alla myös linkki suoraan valtakirjan uusimishakemukseen.

Hakemuslomakkeet on täytettävä ja allekirjoitettava 31.10.2023 mennessä, jotta valtakirjatoimikunta ehtii käsitellä kaikki hakemukset ennen vuoden vaihdetta. Valtakirjatoimikunta käsittelee hakemukset kokouksessaan 13.11.2023.

Täytetty hakemus lähetetään Helluntaikirkon toimistosta sähköisesti allekirjoitettavaksi hakijalle ja hänen seurakuntansa vanhimmiston edustajalle.

Hakemuksen allekirjoittaa sekä valtakirjan haltija että hänen kotiseurakuntansa vanhimmiston edustaja: johtava pastori, vanhimmiston puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja. Omaa hakemustaan ei voi itse allekirjoittaa seurakunnan puolesta, vaan sen tekee aina joku toinen vanhimmiston edustaja. Allekirjoittaminen tapahtuu sähköisesti.

Tarvittavat liitteet voi lisätä hakemusta tehtäessä suoraan hakemuslomakkeelle tai vaihtoehtoisesti lähetettää sähköpostitse osoitteeseen: valtakirjat@helluntaikirkko.fi.

Täydennyskoulutuksen ajankohta ja paikka:

Valtakirjan täydennyskoulutus sen päivittämiseksi on keskiviikkona 4.10.2023 klo 15.00–18.30
– Paikka: Turun Helluntaiseurakunta, Puistokatu 6 B, Turku

Ilmoittautuminen 4.10.2023 koulutukseen :

Valtakirjan täydennyskoulutukseen ilmoittaudutaan nettilomakkeella oheisesta linkistä viimeistään perjantaina 29.9.2023:

>> Ilmoittautuminen on päättynyt

Valtakirjan uusimishakemus:

Tästä pääset täyttämään valtakirjan uusimishakemuksen sähköisesti: >> uusimishakemus

Koulutuksen sisällöstä:

Koulutuksessa käydään läpi mm. lakimuutosten tuomat vaikutukset seurakunnille sekä muita ajankohtaisia kysymyksiä.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print