Innostu ja innosta | Vapaaehtoisten hyvinvointi, tukeminen ja johtaminen

Vapaaehtoisten hyvinvointi, tukeminen ja johtaminen -koulutuspäivä on tarkoitettu vahvistamaan ja kehittämään seurakunnan selkärankaa eli vapaaehtoistyötä. Tavoite on yhdessä rohkaistua pitämään huolta vapaaehtoistyön tekemisestä sekä itse ihmisistä.

Päivän aikana tutustumme inspiroivan johtajuuden merkitykseen seurakunnan sisällä. Mietimme, mitä merkitsee olla suunnannäyttäjä, innostaja ja mahdollistaja. Lisäksi katsomme vapaaehtoistyön tilaan ja sen kipukohtiin. Puhumme myös ydintehtävän tunnistamisesta ja itsensä johtamisesta – mikä on niiden merkitys seurakunnan sisällä. Lisäksi opimme Kolmen K:n nyrkkisäännön sekä kahdeksan askelta vapaaehtoistoimijoiden motivoimisen tueksi.

Päivä antaa ymmärrystä ja tukea muun muassa vapaaehtoisten toimenkuvien luomiseen, kehityskeskustelujen pitämiseen, erilaisten kannustamisten väylien toteuttamiseen sekä jaksamisen tukemiseen. Kaikki läpikäytävät asiat ovat räätälöity seurakuntakontekstiin.

Ehdimme päivän aikana keskustella myös ryhmissä ja tehdä harjoitteita sekä rukoilla toinen toistemme puolesta.

Saat kaikki päivässä läpikäytävät aineistot itsellesi, samoin tueksi tehdyt tehtävät ja pohdittavat kysymykset.

Kouluttaja Marjut Lindholm-Holopainen

Ilmoittautumiset ja ruoka-allergiatiedot viimeistään 21.9.2023: Niko Savolainen, 044 3637146, tai sähköpostitse osoitteeseen nastolanhelluntaiseurakunta@gmail.com.

 

Päivä

23 syys 2023
Expired!

Aika

10:00 - 17:00

Sijainti

Nastolan Helluntaiseurakunta
Rapparintie 6, 15550 Nastola
QR Code