TELLUS -KONFFA 24-26.3.2023

Tellus-konffan teemana on ”Tämän sukupolven aikana”, jolla rohkaistaan meitä tekemään kaikkemme, että evankeliumi tulisi tavoittamaan saavuttamattomat kansat vielä sukupolvemme aikana.

Tellus – konffa järjestetään ilman rekisteröitymistä ja pääsymaksua. (Lapset tulee ilmoittaa kuitenkin 19.3.2023 mennnessä kts. alta) Haluamme tällä siunata sinua ja mahdollistaa kaikille osallistumisen matalalla kynnyksellä sekä toisaalta sytyttää lähetysnäkyä mahdollisimman monelle. Tapahtumaa ei kuitenkaan pystytä järjestämään ilman kuluja, joten Telluksen kuluihin kerätään kolehteja tilaisuuksissa.

Tellus on koko perheen lähetyskonferenssi!
Tellus KIDS tarjoaa mahtavaa yhdessäoloa ja huippuhetkiä 5–12-vuotiaille. Jumala rakastaa lapsia ja haluaa heidän kauttaan muuttaa tätä maailmaa. Tellus KIDSissä lapset kuulevat Jumalan lähetyssuunnitelmasta ja kuinka he voivat olla osa sitä.
Tellus KIDS lauantaina 25.3. klo 10–12, 13:30-15:00 ja 15:30-17:30. Ilmoita lapsesi 19.3. mennessä.

Puhujina lähetyskonferenssissa mm. Friedhelm Holthuis Saksasta, marokkolainen Imane ja Stefan Sigfrids Helsingin Saalem-seurakunnasta. Muita puhujia löytyy Tellus-lähetyskonferenssin sivuilta.

Musiikissa on aplavelemassa Legacy Music ja Saalem Worship

Missio-osastolla Tellus-konffassa on mahdollista tutustua myös paikan päällä Avainmedian, Fidan ja IK-opiston pisteisiin.

Lisää tietoa sekä lasten ilmoittaminen Tellus-Konffan omilla nettisivuilla >>>TELLUS-KONFFA 2023

 • 00

  päivää

 • 00

  tuntia

 • 00

  minuuttia

 • 00

  sekuntia

Päivä

24 - 26 maalis 2023

Aika

All Day

Sijainti

Helsingin Saalemissa
Helsinki
Luokitus
QR Code