Työntekijän valtakirjaan liittyvät koulutukset 2023 – Vihkikoulutus keskiviikkona 10.5.2023

Helluntaiseurakunnat ja HYRY-yhteisöt voivat hakea työntekijöilleen työntekijän valtakirjaa. Valtakirjan hakijana on aina seurakunnan vanhimmisto. Valtakirjan hakeminen edellyttää koulutusten suorittamista.

Käytössä on neljä erilaista valtakirjaa: seurakuntatyöntekijän, lapsi- ja nuorisotyöntekijän, pastorin ja lähetystyöntekijän valtakirjat. Valtakirjaan voi hakea myös vihkimisoikeutta, jonka saamisen edellytyksenä on voimassa oleva työntekijän valtakirja. Vihkikoulutuksen voi käydä etukäteen jo ennen valtakirjan saamista. Vihkimisoikeus myönnetään yleensä pastorin valtakirjaan. (Joitakin on myönnetty seurakuntatyöntekijän ja nuorisotyöntekijän valtakirjan haltijoille. Lähetystyöntekijän valtakirjaan sitä ei myönnetä.)

Työntekijän valtakirjan liittyvä vihkikoulutus pidetään 10.5.2023 Aikakeskuksessa (kartoissa nimellä Pyhän Annan lastenkirkko), Koulutie 11, Vantaa (Bussi 717 kulkee Tikkurilan matkakeskuksen ja Helsingin päärautatieaseman väliä ja  Aikakeskus on sen reitillä. Bussi 717 lähtee Tikkurilassa laiturilta 9 ja Helsingin päärautatieasemalta laiturilta 5)

Samasta ilmoittautumislinkistä voit ilmoittautua myös 22.–25.5.2023 pidettäviin perehdytys- ja turvakoulutksiin:
Lisätietoja ja ilmoittautuminen >> paina tästä
Pelkkään ilmoittautumiseen >> paina tästä

Tagit:

Päivä

10 touko 2023
Expired!

Aika

09:00 - 17:00
Luokitus
QR Code