Valtakunnalliset vankilalähetyspäivät 4.–5.11.2022

Vankilatyötä tekevien kirkkokuntien yhteistyönä järjestetään vuosittain valtakunnalliset vankilalähetyspäivät. Tänä vuonna päiviä isännöi Vapaakirkko, ja päivät pidetään 4.5.11.2022 Hämeenlinnan vapaaseurakunnalla.

Päivien tilaisuuksien aiheet syventävät ja laajentavat yleisaihetta ”Minun rauhani”. Ohjelma on suunnattu vankilatyössä olevien lisäksi kaikille kiinnostuneille. Myös vankeja ja heidän omaisiaan sekä vankeinhoitotehtävissä toimivia odotetaan päiville. Kirkkokuntien vankilatyön edustajat yhdessä vastaavat päivien ohjelmasta.

Päivät alkavat perjantaina 4.11. klo 15–18 järjestettävällä päivien aattotapahtumalla, Kristillisen vankilatyön yhteistyöseminaarilla, johon kutsutaan vankilatyötä tekeviä seurakuntien ja kristillisten järjestöjen edustajia. Osallistumaan kutsutaan myös sellaisia seurakuntien ja järjestöjen jäseniä, joilla on kiinnostusta kristilliseen vankilatyöhön, vaikka eivät sitä vielä tee.

Päivien yleisohjelma alkaa perjantaina  klo 17.30–19.00 päivällisellä ja jatkuu päivien avajaistilaisuudella klo 19.00.

Lauantaina 5.11.2022:
klo 9.00 aamukahvit
klo 9.30 aamuhartaus
klo 10.00–11.30 kaikille avoin hengellisen vankilatyön työntekijäkokous, jossa jaetaan hengellistä vankilatyötä koskevaa ajankohtaista tietoa sekä muistetaan edesmenneitä hengellisen vankilatyön tovereita, huomioidaan hengellisessä vankilatyössä pitkään palvelleita ja siunataan hengellisessä vankilatyössä aloittaneita ja aloittamassa olevia
klo 13.00–15.00 päiväjuhla
klo 16.00–18.00 päätöstilaisuus
klo 18.00 päivällinen

Päiviin osallistuminen on maksutonta eikä edellytä ilmoittautumista. Ruokailu on mahdollista kohtuulliseen hintaan päivien pitopaikassa. Päivien pitopaikan osoite: Hämeenlinnan vapaaseurakunta, Sibeliuksenkatu 17, 13100 Hämeenlinna.

Ohjelma ja lisätiedot löytyvät myös seuraavilta nettisivuilta: www.kirkotvankiloissa.fi ja www.viadia.fi/vankilalahetyspaivat.

Helluntaiseurakuntien vankilalähetystyöstä saat lisätietoja Helluntaikirkon Hyvä Sanoma -palveluista; vankilatyön nettisivu osoitteessa: https://www.hsry.fi/evankeliointi/vankilalahetys/.

Valtakunnallisten vankilalähetyspäivien järjestäjinä ovat Vapaakirkko, Evankelisluterilainen kirkko, Helluntaiherätys, Pelastusarmeija, ja Adventtikirkko. Kristittyjen yhteiset vankilalähetyspäivät järjestetään tänä vuonna jo 66. kerran.

 

 

Tagit:

Päivä

04 - 05 marras 2022
Expired!

Aika

All Day

Sijainti

Hämeenlinnan vapaaseurakunta
Sibeliuksenkatu 17, 13100 Hämeenlinna
QR Code