seurakuntien ja työryhmien palvelusivut

Helluntaikirkon jäsenseurakuntien PRH-ilmoitukset lähetetään aina Helluntaikirkon lomakkeella. Lomakkeen täyttämiseen tarvitaan salasana, jonka voit pyytää Helluntaikirkon toimistosta <toimisto@helluntaikirkko.fi>

Yllä olevasta linkistä pääset seuraamaan Sähköpaimen-järjestelmän käyttökoulutuksen videotallennetta. Tarvitset tätä varten salasanan, jota voi pyytää Helluntaikirkon toimistosta <toimisto@helluntaikirkko.fi> tai puh. 045 6327848.

Jokaisen vuosikokoukseen osallistujan on rekisteröidyttävä ennakkoon viimeistään maanantaina 15.11.2021 nettilomakkeella. Lisäksi kokouspaikalla on ilmoittauduttava läsnä olevaksi, jolloin jaetaan myös äänestyslipukkeet valtuutetuille.

Alla som deltar i årsmötet måste registrera sig på förhand som sist 15.11.2021 på en blankett på nätet. Dessutom ska deltagarna i årsmötet anmäla sin närvaro varvid man erhåller sin röstsedel.

Seurakuntien intranettiin kirjautumiseen tarvitset seurakunnan kirjautumistunnuksen ja salasanan.
Helluntaiseurakuntien intranettiin on lähetetty kutsu myös kaikille työntekijän valtakirjan haltijoille. Seurakuntien vanhimmistojen puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat voivat pyynnöstä saada pääsyn intranettiin. Tarvittaessa ota yhteys sähköpostilla osoitteeseen toimisto@helluntaikirkko.fi