Juhannuskonferenssi ja korona?

Suomen hallitus on tällä viikolla julistanut maahan poikkeusolosuhteet 13.4. asti, mikä muun muassa rajoittaa julkiset kokoontumiset enintään 10 henkilöön. Hallituksen aiempi linjaus ja AVI:n ohjeistus

Viranomaisten ohjeistoa

Valtioneuvosto, Oikeusministeriö sekä Patentti- ja rekisterihallitus ovat antaneet ohjeita julkisia kokoontumisia koskien. Jumalanpalvelusten lisäksi seurakunnat joutuvat harkitsemaan vuosikokousten järjestämistä sekä esim. lähetystorien yhteydessä olevaa kahvilatoimintaa.

Strategiakysely helluntaiherätyksen seurakunnille

Helluntaiherätyksen Syyspäivillä 2019 Seinäjoella avattiin Suomen kaikille helluntaiseurakunnille suunnattu kysely, jossa pyydetään paikallisseurakuntien vanhimmistojen ja johtoryhmien näkemyksiä strategiaan liittyvistä aiheista. Vastausaikaa on jatkettu 15.11.2019 saakka.